top of page

Pollet NV

Pollet NV is sinds jaren een begrip in Vlaanderen.

Reeds in 1925 werd de basis gelegd voor dit succes met de verkoop van aardolieproducten. Groei, innovatie en diversificatie werden geleidelijk de sleutelwoorden.

In 1998 krijgt Pollet NV een nieuw elan, met het accent op begeleiding en klantenservice. Het bedrijf ging het nieuwe millennium in voorzien van een nieuw en modern logo. Eind 2010, bij de viering van haar 85-jarig bestaan, zet Pollet NV opnieuw een stap richting toekomst en past het zich als bedrijf weer aan aan de nieuwe marktomstandigheden.

Vandaag bevoorraadt Pollet bijna 50 benzinestations onder eigen label over de ganse Vlaamse regio.

Pollet NV kan bogen op een solide financiële basis. Dit betekent dat u kunt rekenen op deze betrouwbare bedrijfsstructuur. Bovendien stemmen onze ervaren mensen hun producten en diensten volledig af op uw wensen.

Pollet NV levert een ruime waaier van merkproducten voor de verkoop in benzinestations : vloeibare brandstoffen, smeeroliën en onderhoudsproducten.

Leveringen van gasolie verwarming en diesel voor vervoer kunnen zowel voor particulieren als voor de industriële verbruiker uitgevoerd worden. Pollet NV zorgt ook voor de keuringen en controles van opslagtanks en dit via een officieel keuringsorganisme.

Pollet NV Vlaggen
bottom of page